17.04.2018

Мультизональний VRF-кондиціонер GMV6 від Gree справив справжній фурор на Кантонському ярмарку

ГУАНЧЖОУ (GUANGZHOU), Китай, 16 квітня 2018 г. / PRNewswire / - 16 квітня Чжухайська компанія Gree Electric Appliances Inc. представила на китайській імпортно-експортній виставці ("Кантонська ярмарка") мультизональний VRF-кондиціонер GMV6 з використанням технологій ІІ. Мировой дебют новинки відбувся минулого тижня під час Пекинського виставки охолоджувального обладнання.

Г-н Цзюнь Оуян (Ouyang Jun), заступник генерального директора Gree Overseas Sales Company, розповів, що завдяки унікальній комбінації технологій штучного інтелекту GMV6 володіє різними функціями, включаючи зниження енергоспоживання в режимі очікування, самоадаптації положення, самодіагностики и т.д.

Низьке споживання електроенергії в режимі очікування, економічності та екологічності

За винятком періодів функціонування, кондиціонер повітря в більшості випадків знаходиться в режимі очікування. Однак для забезпечення надійності запуску компресора традиційним мультизональним VRF-кондиціонерам необхідно підтримувати теплотворну продуктивність за допомогою електричної нагрівальної стрічки, щоб уникнути потрапляння рідкого холодоагенту в систему, що може негативно впливати на смазку. Тому подібні пристрої споживають більше електроенергії в режимі очікування - в середньому близько 40 Вт.

Завдяки інноваційній технології G-WFC від Gree, заснована на алгоритмі прогнозування погоди та стратегії прогнозування керування передачею холодоагенту компресором, модель GMV6 здатна передбачити тенденції майбутніх змін у погоді та температурному режимі та в інтелектуальному режимі керувати роботою стрічок нагріву компресійного масла, що дозволяє на 80% скоротити час запуску електрообогрева. Потребление електроэнергии внешним блоком в режимі очікування складає всього 1 Вт.

Самоадаптація до місця розташування, "умний" кондиціонер

Опыт користувача інтерфейсу з новим прибором часто варіюється залежно від регіону його використання. Вмонтовані в традиційні кондиціонери фіксовані програми не здатні задовольнити різноманітні потреби споживачів у різних куточках земного балу - особливо в критичних ситуаціях. Однак GMV6 успішно вирішує основні проблеми.

При підтримці технології самостійної адаптації до регіону використання GMV6 може за допомогою GPS оцінити висоту розташування пристрою над рівнем моря та прогнозувати параметри, поєднуючи показники атмосферного тиску з автоматично контрольованим повітряним потоком, забезпечуючи найвищий досвід користувацького взаємодії та найбільш ефективний режим роботи пристрою.

Що стосується типового для кондиціонерів проблеми з повільним розморожуванням в районах, розташованих на великому висоті над рівнем моря, модель GMV6 здатна забезпечити оптимальну робочу частоту компресора в умовах зміни температури та вологості, розробляти різні алгоритми режиму розморожування, адаптуючись до клімату, і тим самим здійснюючи інтелектуальну самонастройку параметрів розморожування та гарантування споживачам максимального комфорту.

Самодиагностика як превентивна мера

Традиціонним кондиціонерам складно передбачити приховані проблеми та попередньо усунути помилки. За допомогою технологій прогнозування та самодіагностики, мультизональний VRF-кондиціонер Gree здатний своєчасно визначити робоче стан пристрою, виконати аналіз базових параметрів компресора, вивчити існуючі операційні параметри та дані про обробку помилок, встановити відповідну взаємозв'язок між експлуатаційними характеристиками агрегату та виникаючими поминками з подальшою діагностикою та прогнозуванням помилка

Виражая свою satisfaction з цим умним пристроєм, що допомагає економії енергії, г-н Хамед, заступник головного виконавчого директора Basic Electronics Co., Ltd. - ексклюзивного дистриб'ютора Gree на Ближньому Сході, зазначив: "Все ми прагнемо з диверсифікації та інтелектуальності енергетичної інформації. Я дуже рад видеть, как Гри делится своими поистине революционными наработками в сфері ІІ з усім світом! ".

На тлі того, що відбувається сьогодні процес глобалізації, кожна галузь промисловості розвивається в координованому форматі, а швидке розвиток виробничої індустрії обіцяє забезпечити комфортне існування всіх людей на землі. Презентація мультизонального VRF-кондиціонера Gree на Кантонській ярмарку дозволяє компанії поділитися своїми технологічними досягненнями в області ІІ для сфер кондиціювання повітря з усім світом.