16.10.2018

GREE представила свої новинки на Кантонської виставці-2018

15 жовтня 2018 р. в Гунчжоу (Китай) відкривається 124-я Кантонська виставка (Canton Fair-2018).

Це найбільша торгова виставка в країні. Її часто називають головною вітриною китайської промисловості і «барометром» зовнішньої торгівлі Китаю. Місце проведення - найбільший в Азії і третій в світі за величиною виставковий центр «Пачжоу».

На виставці GREE представляє свої найновіші розробки. В першу чергу, це нове покоління енергозберігаючого промислового обладнання - мультизональні системи GMV ECO, основою яких є інверторний компресор з технологією змінного обсягу.

Ще одна новинка, яку GREE презентує в рамках Кантонської виставки, - локальна енергетична інтернет-система G-IEMS. Така система працює за допомогою вбудованого инверторного компресора з прямим управлінням, яка використовує революційну технологію фотогальваніка (PV) для зниження енергетичних витрат.

Системи з PV-живленням збирають сонячну енергію для виробництва електроенергії, яка потім подається на перетворювач постійного струму. У фотоелектричної системі VRF з инверторной енергією GREE використовується вдосконалена система управління живленням: електроенергія подається безпосередньо в систему кондиціонування повітря. Основні характеристики G-IEMS: інтегрована система вироблення, зберігання та споживання електроенергії, зручна візуалізація даних по енергоспоживанню, ефективне енергозбереження та скорочення викидів в атмосферу.

Головним експонатом GREE на Кантонської виставці стане мультизональна система нового покоління AI GMV6. Грунтуючись на великому обсязі бази даних, система GMV6 з'єднує ізольовані блоки за допомогою технології штучного інтелекту, так що операційні блоки можуть реалізувати самонавчання, самонастраіваемость і оптимізація. Основними характеристиками інтелектуальної GMV6 є низьке споживання енергії в режимі очікування, самоадаптації до місця розташування та самодіагностика.

Крім трьох перерахованих вище «VIP» -експонатов відвідувачів чекають і інші популярні і вже знайомі продукти компанії GREE.

Виставка імпортних і експортних товарів Китаю триватиме до 19 жовтня 2018 р