08.07.2021

Європейський Саміт з Теплових Насосів 2021

Експерти глобального ринку теплових насосів мають наразі всі підстави з нетерпінням чекати на чергову загальногалузеву подію цієї осені: Європейський Саміт з Теплових Насосів, за підтримки провідної міжнародної кліматичної виставки Chillventa, має прекрасні шанси відбутися у Нюрнберзькому виставковому центрі 26 та 27 жовтня 2021 року в традиційному фізичному форматі.

За умови сприятливого розвитку епідеміологічної ситуації в країні, виставкові оператори можуть відновити свою діяльність не пізніше 1 вересня 2021 року, уряд Баварії ухвалив рішення щодо додаткового спрощення антикоронавірусних заходів і надання виставковому бізнесу перспективи подальшої роботи.

Достатньо високі шанси, що учасники цьогорічного Європейського Саміту Теплових Насосів зможуть знову зустрітися фізично для налагодження ділових контактів, відвідання захоплюючих презентацій без комп'ютерного екрану та ознайомлення з продуктами та інноваціями на місці.

Чотири основні тематичні блоки Саміту 2021 року – розвиток ринку, науково-дослідницька діяльність, розробка компонентів та застосування теплових насосів.

Запрошення до презентацій в інтернеті: https://www.hp-summit.de/de/teilnahme/referenten/vortrag.

Для зацікавлених відвідувачів, які не можуть подорожувати, звичайно залишається можливість переглядати лекції в прямому ефірі онлайн.